SG701S

På lager i webshop og butik
Sendes i dag ved bestilling før kl. 15
1.499 DKK
Inkl. moms

Fragt:

Forventet levering:

Gratis

1 hverdag

Mest værdi for pengene
Højdekontrol, GPS og fed smartphone app - en komplet drone

SG701'eren er den bedste drone, du kan få for under 1999 kroner. Der er en direkte sammenhæng mellem pris og kvalitet, når det kommer til droner, og går du højere op i pris, så får du også en drone med langt bedre GPS, kamera og højdekontrol.

Når du sender en drone i luften, så kan man tydelig mærke, hvis der er spare på delene. Med SG701 får du den bløde og stabile flyveoplevelse, som du kan forvente af en drone i den lidt højere prisklasse.

SG701-dronen har alt det, som du kan forvente - højdekontrol, der sikrer stabil højde, GPS, der sikrer at dronen ikke driver med vinden og en fed app, der blandt andet giver dig mulighed for at flyve dronen sikkert hjem, hvis der sker noget uforudsigeligt.

GPS
Avanceret GPS giver stabilt flyvning i luften

Når du flyver med SG701-modellen, så vil du opleve, at der er forskel på dronernes stabilitet med GPS. SG701'eren er udstyret med en bedre flycomputer og GPS-modtager, som giver en mere stabil flyveoplevelse end lign. modeller i den lavere priskategori. Og det betyder noget, når du flyver, at du ikke hele tiden skal bekymre dig om at holde dronen på sporet, men i stedet kan have fuld opmærksom på at få optaget nogle flotte videoer eller taget nogle gode billeder.

Højdekontrol
Højdekontrol giver ro i maven, mens du flyver

Én af de vigtigste funktioner, når det kommer til de dyrere droner - det er klart højdekontrollen. Den består i et digitalt barometer, der måler lufttrykket, og derfra beregner flyvehøjden over det punkt, hvor du startede dronen. Med den viden kan dronen hele tiden holde en fast højde uden, at du hele tiden skal kompensere for tab af flyvehøjde på fjernkontrollen.

Det kan være en kæmpe stressfaktor hele tiden at skulle bruge energi og fokus på noget så simpelt som at sikre, at dronen ikke taber højde. Derfor kan højdekontrollen hjælpe dig med at bevare ro og overblik, når du flyver med din drone - så du kan bruge energi på alt det sjove.

4K-kamera
Godt stabiliseret 4K-kamera giver gode billeder og video

Du vil ikke gå på kompromis med kvaliteten af dine videoer. Heldigvis er SG701 udstyret med et 4K kamera, der giver dig optagelser i høj kvalitet. Med "anti-shake" og optagelser i HD, får du videoer i kvalitet på professionelt niveau. Så ikke alene byder SG701 på stabil flyvning, du får samtidig billeder og video i høj kvalitet, med optagelser i blide og flydende bevægelser. Du får derfor egenskaberne som ses hos mange af de dyrere droner, og som de professionelle dronepiloter idag gør flittigt brug af.

Som noget helt unikt, så har SG701 hele 50mm zoom indbygget i kameraet. Det betyder at du nu kan komme helt tæt på dine objekter, uden at bringe dronen tæt på genstande der kan skade dronen.

Du undgår at bruge timevis på at flyve og filme en masse materiale, som du ikke kan bruge når du kommer hjem, da kvaliteten og stabiliteten ikke er i god nok kvalitet. Derfor anbefaler vi SG701, så du kan optage uden at skulle tænke på rystelser og dårlig kamerakvalitet.

Foldbar
Smart foldbar drone, som du har med alle steder

Du bliver hurtigt afhængig af at flyve med drone. Derfor vil du også begynde at have den med overalt, så du altid har dronen ved hånden, når du opdager noget fedt som du skal lave billeder eller video af. Her er det fantastisk at have en drone der er nem at have med rundt overalt, og som ikke fylder noget i din oppakning. Det får du med SG701, som er en foldbar drone, der kan folde vingerne ind, så du kan have den med overalt. Det er en egenskab du bliver rigtig glad for ved denne drone.

En foldbar drone som SG701 fylder næsten ingenting når den er pakket sammen. Samtidig er den utroligt nem at få i luften. Du skal blot folde vingerne ud, hvorefter dronen kan placeres på jorden og dernæst lette. Her bliver du ekstra glad for, at dronen er foldbar og nem at sætte i luften og pakke sammen igen.

App
En smartphone app med alle de nyeste funktioner

Som dronepilot har du altid brug for det fulde overblik når du flyver. Med SG701 kan du nu tage styringen og se hvad dronen gør, gennem den integrerede smartphone app. Appen er fyldt med smarte løsninger, der hjælper dig igang med at lave de bedste optagelser. Her kan du blandt andet lave waypoint flyvninger, eller få dronen til at vende retur til dig med Return to home funktionen.

Du kan hurtigt blive afhængig af den smarte app, hvor du kan følge trygt med i alt det som dronen ser. Det er blandt andet her du kan være helt sikker på, at du får de rigtige optagelser i kassen, uden at være bange for at have misset noget.

Teknisk support

Kontakt supporten

Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige produkt.

info@fpv.dk

Chat

Prøv vores chat

Vores supportere sidder klar ved tasterne

Åben chatten her