SG106

På lager i webshop og butik
Sendes i dag ved bestilling før kl. 15
699 DKK
Inkl. moms

Forventet levering:

1 hverdag

Ekspertens anmeldelse

Kort om produktet

Det er lykkedes at producere en fantastisk drone med lang flyvetid, indbygget kamera, højdekontrol og en lækker smartphone-app, der viser, hvad kameraet filmer.

SG106 har en god størrelse og ligger rigtig stabilt i luften under flyvning - både indendørs og udendørs ved vindstille forhold.

Dronen er meget nem at komme i gang med - og jeg vil anbefale den til alle, der gerne vil i gang med at flyve med droner.

Anvendelsesmuligheder

Droneekspert

Toke Kristian Suhr

Droneekspert, Droner.dk


Fordele

  • FordeleStabil højdekontrol
  • Fordele22 minutters flyvetid
  • FordeleReturn to home
  • FordeleOptisk stabilisering

Udfordringer

  • Ulemper150-180 minutters opladning

Samlet vurdering

" Fremragende "

4,5 /5 stjerner

Et stabilt valg
En stabil drone med 1080P-vidvinkel kamera

SG106 er en fantastisk drone til prisen. Vores begynder dronist, Camilla, vil tage dig med på en gennemgang af dronen så du ikke er i tvivl om hvad du får når du bestiller dronen.

Derudover kommer dronen med et indbygget kamera, der kan filme i høj kvalitet. Med 1080p HD og vidvinkel optagelser, har du et godt udgangspunkt for at lave video og billeder i høj kvalitet.

Med SG106 får du en stabil allround drone, som ikke alene kan foretage optagelser i høj kvalitet, men som samtidig er fyldt med teknologi der hjælper dig med, at foretage professionelle drone optagelser.

Stabil drone
Flyv roligt med avanceret højdekontrol

Vil du gerne opnå stabile billeder, så hjælper SG106 dig med at holde dronen stabilt i luften. Med højdekontrol og optisk flow positionering sørger dronen for at du altid får stabile optagelser, og dronen holder den præcise lokation i luften.

Med SG106 kan du endda optegne en rute via den integrerede app, hvorefter dronen automatisk flyver den optegnede rute. Det er normalt en egenskab man får hos de store og meget dyrere droner, men det er nu muligt med SG106.

Godt kamera
Smart indbygget 1080P-kamera med vidvinkel-objektiv

Du vil altid være sikret at få de bedste billeder fra luften med SG106. Det indbyggede 1080p HD vidvinkelkamera sørger for, at du fanger de bedste optagelser i højeste kvalitet.

Følg med når live signalet i HD vises direkte fra dronen på din smartphone. Med 1080p HD kamera i vidvinkel kan du følge med i alt der sker fra luften.

Du får meget for pengene med SG106, hvor du får egenskaber og kamerakvalitet, som er på lige fod med de større og dyrere droner.

Propelbeskyttere
Begræns styrt med beskyttelse af propellerne

Det er vigtigt at passe på din drone. Men uheldet kan ske, hvor du flyver din drone ind i noget, hvor den kan gå i stykker eller ødelægge propellerne. Med SG106 får du propelbeskyttere med, som beskytter din drone mod eventuelle forhindringer, som du kunne støde ind i under flyvningen.

Med propelbeskyttere kan du med fordel flyve dronen indendøre, hvor der er større chance for at ramme ind i noget. Dermed beskytter du både dronen og dine genstande i hjemmet.

Vi anbefaler derfor altid at du flyver med propelbeskytterne, når du flyver dronen indendøre.

Transportvenlig
En drone du kan have med over alt

SG106 er en yderst kompatibel drone. Med et smalt vingefang er dronen utroligt nem at pakke ned, så du kan transportere den sikkert med rundt. Dronen fylder ikke så meget når den er pakket sammen, og er derfor nem at tage med ud på tur.

Du kan have SG106 med overalt, hvor det samtidig er nemt at få sendt dronen i luften. Med et batteri i dronen, og en controller i hånden, så er dronen faktisk klar til at flyve, uden at du skal bruge tid på at klargøre dronen til en tur i luften.

Lang flyvetid
En drone med op til 22 minutters effektiv flyvetid

Det er svært at stoppe med at flyve, når man først er kommet godt i gang. Derfor har SG106 helt op til 22 minutters effektiv flyvetid, som giver dig muligheden og rigeligt tid til, at få lavet en masse gode optagelser og billeder.

Er de 22 minutter ikke nok flyvetid, jamen så er det meget simpelt at udskifte batteriet i dronen, så du kan komme hurtigt i luften igen.

SG106 har derfor de sammen egenskaber og flyvetid som de større droner, som giver dig tid til at øve dig på, at få lavet en masse materiale, som du kan nyde når dronen engang lander igen.

App
Dronen kommer med en smart app

Der er ikke noget værre end ikke at kunne se hvad man laver. Derfor kan du med SG106 bruge din smartphone og den integrerede app, hvor du kan følge trygt med når dronen er i luften.

I appen kan du samtidig gøre brug af de mange spændende indstillinger, der gør dig i stand til at optimere dine optagelser og billeder. Så er du sikret, at du har fået filmet og taget billeder af det du gerne ville.

For det ikke skal være løgn, så kan du i appen få dronen til at følge efter controlleren, som eksempelvis kunne være dig selv der løb med controlleren i hånden. Det er normalt en feature vi ser på de meget dyrere og større droner, men du kan med SG106 få fornemmelsen og optagelserne der giver de flotte follow skud.

Fjernkontrol
Fås med en foldbar fjernkontrol

Når du køber en SG106, følger der også en foldbar fjernkontrol med. Den er smart og lille, der gør det muligt at transportere med rundt overalt.

Fjernkontrollen er det du styrer dronen med. På højre side finder du et joystick som styrer frem, tilbage og til siderne. På venstre side er venstre joystick, som styrer højden på dronen og retningen den skal flyve i.

Derudover har du en række knapper som styrer dronens ekstra funktioner. Her er finder du Speed, Return, Headless og 3D roll. Det er alle funktioner, hvor du kan styre det fede ting som SG106 kan, direkte fra controlleren. Derudover kan du styre om dronen skal filme eller tage billeder, og om dronen skal nødstoppe eller skal lette og lande.

Kamera i bunden
Dobbelt kamera i bunden for ekstra stabilitet

Det er vigtigt med god stabilitet i luften, så dronen kan lave stabile optagelser og billeder. Derfor er SG106 udstyret med dobbelt kamera i bunden, for at kunne stabiliserer dronen i luften. De ekstra kameraer gør, at dronen hele tiden kan orientere sig, og dermed rette ind hvis den begynder og drive.

Stabilitet er generelt et nøgleord for dronepiloter, da det gør dig i stand til at få mest muligt ud af dine droneoptagelser og billeder.

Teknisk support

Kontakt supporten

Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige produkt.

info@fpv.dk

Chat

Prøv vores chat

Vores supportere sidder klar ved tasterne

Åben chatten her