FPV droner

Særligt udvalgte flyveklar FPV droner

Find den bedste FPV drone, der passer til dit budget

FPV droner

Alt du skal vide, inden du køber en FPV-drone

FPV står for First Person View, som betyder at du som dronepilot ser alt hvad dronen ser. Du har sikkert set videoer af dronepiloter, der manøvrere sig igennem selv de mindste åbninger, og agilt styrer dronen som en vild racerbil. Dette er muligt med FPV, da du ser alt hvad din drone ser.

For at flyve med FPV droner kræver det at, du har monteret en videosender og et FPV kamera på dronen, en skærm, videomodtager, 2 antenner og FPV briller, som bruges til at modtage få direkte live feed fra dronen.

Hos FPV.dk sælger vi samlede og separate løsninger, som giver dig muligheden for at komme godt igang med FPV flyvning. Er du helt ny og vil prøve kræfter med FPV flyvning, så anbefaler vi at du kigger efter de pakkeløsninger der hedder RTF. RTF står for Ready to Fly, som indeholder alt det du skal bruge for at, sende dronen i luften og kunne flyve FPV.

Billig drone flyver

FPV står for first person view. Det er et begreb med ofte sætter i forbindelse med droneflyvning, hvor dronepilot har nogle briller på, hvor der direkte livestreames fra dronens kamera.

RTF står for ready to fly. Det betyder, at det hele virker, når du tager den ud af kassen. Du skal altså ikke samle dronen eller lodde ting sammen. Dronen virker direkte fra kassen.

Det tager noget tid at mestre. Vælg derfor en lille drone med propelbeskyttere til at starte med. Så går det ikke helt galt, hvis du flyver ind i noget.

Teknisk support

Kontakt supporten

Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige produkt.

info@fpv.dk

Chat

Prøv vores chat

Vores supportere sidder klar ved tasterne

Åben chatten her