Emax Ez Pilot

På lager i webshop og butik
Sendes i dag ved bestilling før kl. 15
1.099 DKK
Inkl. moms

Fragt:

Forventet levering:

Gratis

1 hverdag

FPV-drone
Komplet FPV sæt med drone

Med Emax får du et komplet sæt med både drone, fjernkontrol og FPV-briller, hvor du kan se, hvad dronen filmer. Hvis du gerne vil i gang med at flyve FPV, så er det her den ultimative start-løsning. Dronen flyver stabilt og er sjov at navigere rundt med. Omkring dronens propeller er der integrerede propelbeskyttere, der forhindrer propellerne i at gå i stykker, hvis du flyver ind i en væg. Dronen er bygget til at holde til lidt af hvert - og du får ekstra propeller med i pakken, som du kan udskifte, hvis du er uheldig.

HD kamera med FPV
Smart lille FPV-drone med kamera

Emax Ez Pilot er et fuldt integreret FPV-sæt, hvor du i pakken får alt det, som du skal bruge for at flyve med drone - og se, hvad dronen filmer gennem medfølgende FPV-briller. Samtidig er vi nede i så lavt et prisleje, at alle kan være med. Ikke nok med at dronen er lille og transportabel, så holder den også til de fleste styrt.

Dronen flyver sikkert og stabilt med de integrerede propelbeskyttere - og kan indstilles på mange forskellige måder for den sjoveste flyveoplevelse

Flyvetid
Hvert batteri giver 4 minutters FPV-flyvning

Når dronen kører det fulde setup med streaming af billede-data til fjernkontrollen, så koster det på flyvetiden. Normalt ville en dronen som denne flyve i ca. 8 minutter pr. batteri, men grundet det større setup, får du omkring 4 minutters flyvning pr. batteri.

Emax ez pilot
Direkte streaming
Se hvad dronen filmer i 728 pixels

Dronen er udstyret med kamera, der filmer og streamer i 728 x 492 pixels. Videoen er ikke lavet til professionel TV-produktion, men det giver dig den fantastiske oplevelse af at kunne se, hvad dronen filmer.

Emax ez pilot
Transportvenlig
Dronen du har med over det hele

Det fantastiske ved den lille FPV-drone er, at du kan have den med over det hele - og finde sjove ''challenges' som du kan flyve igennem. Det sjove er hele tiden at udfordre dig selv med nye sværere opgaver - og måske endda træne dig op til at punkt, hvor du gerne vil tage skridtet videre som professionelt FPV-pilot med et større setup.

Emax ez pilot
Ekstra propeller
En drone til kan holde til lidt af hvert

Selvom dronen er robust og kan tåle et slag hist og her, så kan det stadig ske, at du lander uheldigt og en propel knækker. Det er imidlertid ikke jordens undergang - og du kan let skifte propellen med de medfølgende ekstra propeller. Bemærk dog, at du bør udskifte propellen så snart den har taget skade, da en hakket eller bøjet propel vil resultere i en ustabil flyvning.

Emax ez pilot
Komplet sæt
Alt hvad du skal bruge for at flyve FPV

Med Emax Ez Pilot får du det fulde setup med de vigtigste reservedele såsom eksempelvis propeller og propeludskiftningssæt. Fjernkontrollen er nem og overskuelig at bruge og kan alt det essentielle, som man kan forvente af en drone i dag. Med antennerne på din fjernkontrol kan du flyve 50-100 meter væk i tilfælde af at der ikke er nogen signalforstyrrelser (interferens) og ingen objekter i vejen mellem dronen og fjernkontrollen.

Emax ez pilot

Pakken indeholder

  • 1x drone
  • 1x fjernkontrol
  • 1x FPV-briller
  • 1x Manual
  • 1x Batteri
  • 1x Oplader
  • 1x Sæt propeller (2x CW, 2x CCW)
  • 1x Mini-skruetrækker
  • 1x Batteriholder til FPV-briller
  • 1x USB-kabel
Teknisk support

Kontakt supporten

Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige produkt.

info@fpv.dk

Chat

Prøv vores chat

Vores supportere sidder klar ved tasterne

Åben chatten her